Drukwerk

De ontwikkelingen in digitaal drukken staan niet stil. Ook bij Huisman Drukwerk Reclamegroep in Marum gaan we met de tijd mee. De kwaliteit van digital drukwerk is nauwelijks meer te onderscheiden van traditioneel drukwerk. Ten opzichte van traditioneel drukken vallen een aantal tijdrovende en dus kostbare fasen weg: films, kleurproeven, offsetplaten, instellen van de drukpers enzovoort. Bij digitaal drukken hebben we hier allemaal niet meer mee te maken. Drukwerk in kleinere oplagen (al dan niet gepersonaliseerd), in full color of zwart-wit is hierbij mogelijk. Ook een herdruk is – zonder de bijkomende kosten van het traditionele drukken – snel en eenvoudig te realiseren.

Digitaal drukwerk
Digitaal drukwerk kan gepersonaliseerd en geïndividualiseerd worden vervaardigd. De relatief lage kosten maken het nu mogelijk ook voor kleinere oplagen voor full color te kiezen. Opslag van grote voorraden is niet meer nodig, wat uiteraard kostenbesparend is. En last but not least zijn de levertijden behoorlijk teruggebracht (vaak kan nu over levertijden van uren i.p.v. dagen worden gesproken).

De mogelijkheden van digitaal drukken zijn haast onbeperkt. Bovendien worden de verschillen in kwaliteit ten opzichte van offset steeds kleiner. Digitaal drukwerk heeft als voordeel dat het veel sneller te leveren is en zich uitstekend leent voor gepersonaliseerd drukwerk; het biedt meer flexibiliteit en aanpassingen zijn eenvoudig door te voeren. Digitaal drukwerk wordt op dezelfde manier afgewerkt als offset. Het kan in elk gewenst formaat schoongesneden, gerild, geniet, gebrocheerd en gevouwen worden. Ook wire-O binden met ringen in diverse kleuren is mogelijk maar we kunnen uw drukwerk ook voorzien van persvernis of laminaat voor extra bescherming van uw drukwerk.

Bij Huisman Druwerk Reclamegroep beschikken we over een assortiment systemen voor digitaal drukken die aan alle eisen van onze gebruikers tegemoet komt. Voor inzet op kleinere schaal of ten behoeve van grote oplagen hebben we geavanceerde systemen in huis voor digitaal drukken met een hoge productiviteit. En het vermogen om vrijwel ononderbroken grote of kleine aantallen documenten te produceren.