Vrachtwagenreclame

Een autobelettering of vrachtwagenbelettering is bij uitstek geschikt om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Nergens anders dan in het dagelijkse verkeer kunt u in zo’n korte tijd zoveel mensen bereiken. Om de klant een duidelijk beeld te geven, maken wij natuurlijk eerst een proef op papier met daarin geprojecteerd de tekst, het bedrijfslogo, foto of overige belettering zodat u vooraf precies een indicatie heeft hoe het product er uiteindelijk uit komt te zien. Voor een bedrijf in een tijd als deze is een professionele uitstraling van essentieel belang. De juiste communicatie op het juiste moment kan u van vele anderen onderscheiden. Uzelf laten zien, daar waar de klanten u zoeken, is een vereiste om een goede naamsbekendheid opbouwen. Full color belettering behoren hierbij ook tot de mogelijkheden. Wat communiceert er beter dan een mooie foto van uw product?

Belettering van uw vrachtauto en decoraties hierop dragen zorg voor een snelle verspreiding en een goede herkenbaarheid van uw naam en/of logo. Daarbij is het ten opzichte van andere reclame-uitingen een bijzonder goedkoop en geschikt medium.

Wij vertalen uw bedrijfsimage naar reclame op auto’s en vrachtwagens. Smaakvol en grafisch verantwoord design zijn daarbij sleutelwoorden.

Beletteringen en decoraties worden uitgevoerd met hoogwaardige kunststof folie voor een gegarandeerde levensduur van 8 – 10 jaar bij buitengebruik. Bij fotoprints op Eco-solvent basis ligt de levensduur van de print op 5 tot 8 jaar uitgegaan van de gemiddelde Europese weersomstandigheden. Wij werken alleen met prints die zijn voorzien van laminaat om beschadigingen te voorkomen.