Belettering

Graag laten wij U via deze website kennis maken met onze sign tak, het bedrijf met de juiste reclame producten, die wij voor uw organisatie kunnen maken en leveren.

Belettering is eigenlijk het basisproduct voor onze vele reclame- producten en toepassingen. Teksten en/of logo’s worden met behulp van geavanceerde snijplotters gesneden uit verschillende soorten zelfklevend vinyl. Voor alle permanente toepassingen op diverse ondergronden wordt gebruik gemaakt van een hoge kwaliteit vinyl (8 tot 10 jaar garantie). Voor korte termijn toepassingen zijn er vinyl soorten die gemakkelijk te verwijderen zijn. Voorbeelden van toepassingen zijn: ramen, borden, auto’s, boten en containers. De diverse ondergronden kunnen zijn: glas, trespa, aluminium, staal, pvc kunststoffen, acrylaten maar ook een gelakte ondergrond. Ook zijn we sterk in het leveren van spandoeken met of zonder frame. Vlaggen, zuilen en spandoeken van diverse formaten kunnen we ook (per stuk) leveren. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

 

De teksten en/of logo’s kunnen in elk gewenst lettertype, kleur en afmeting geleverd worden. Uiteraard verzorgen wij ook de montage van teksten op de gewenste locatie.
Huisman Drukwerk Reclamegroep is een professioneel reclamebedrijf. U kunt bij ons terecht voor alle soorten van reclame, klein of groot, in zwart-wit of in full color, wij maken het voor U. Of u nu een eigen idee heeft of komt met een compleet digitaal ontwerp, Huisman Reclamegroep denkt met u mee en levert maatwerk voor U.

Full color print maken we op een breedte van maximal 2 m met een lengte van 25 meter.